Activiteiten

De Keuken van Hoef en Haag ligt in het dorpshart van Hoef en Haag.

Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze activiteiten.

 

Vanaf 3 juli zijn we weer open en hebben we elke avond een menu. Voor het weekmenu kijk op deze site bij weekmenu.

 

Schuif aan bij het aanschuifdiner … vrijdag 27 maart

Natuurlijk gaan we door met de aanschuifmaaltijden. Aan de grote tafel, ofliever een tafeltje apart? het kan allemaal. Meld je aan en eet gezellig mee. We presenteren een 4-gangen-menu. We starten tussen 18.30 en 19.00 uur. De prijs is € 25,00 p.p.. Wel even aanmelden want vol = vol. Sms of app je naam en aantal personen naar Karin, 06 25076301, o.v.v. 27 maartr. Bellen mag natuurlijk ook.

 

Kaartavond … vrijdag 6 maart

Leer je dorpsgenoten kennen door het kaartspel. Hou je van klaverjassen? Dan wil je dit niet missen. Of speel je liever canasta? Dat kan ook.Inloop vanaf 19.30 uur. Het spel start om 20.00 uur. Aanmelden kan bij spelletjesavond@femke-organiseert.nl.

Afbeeldingsresultaat voor klaverjassen

 

Nieuwjaarsreceptie .. donderdag 9 januari 2020

Wat is er leuker dan samen met je dorpsgenoten te klinken op het nieuwe jaar? Dat gaan we doen op donderdag 9 januari. Reserveer de datum alvast in je agenda. Aanvang 18.30 uur.

 

Afbeeldingsresultaat voor toosten op het nieuwe jaar

We nemen ook even een winterstop

Van 25 december tot en met 1 januari 2020 gaan we er even tussen uit. Donderdag 2 januari zijn jullie weer van harte welkom voor een kopje koffie, de eigengebakken taart of een heerlijke lunch.

Afbeeldingsresultaat voor winterbreak

 

Kerstdiner … vrijdag 20 december 2019

Uit eten rond Kerst? Dat kan ook in de Keuken van Hoef en Haag. Op vrijdag 20 december verzorgen we een vijf-gangen-kerstdiner. Aanvang 18.30 uur. De eerste reserveringen zijn al binnen. Wacht dus niet te lang met aanmelden. De prijs? € 35,00 p.p.

Gerelateerde afbeelding

Oh, kom er eens kijken … zaterdag 30 november 2019

Zaterdag 30 november lijkt een mooie dag te worden voor de jonge bewoners van Hoef en Haag. Sinterklaas heeft laten weten ook op bezoek te komen bij De keuken van Hoef en Haag. We verwachten hem om 11.00 uur.  De schoentjes staan al klaar.

image1.png

 

Herstart papa en mama café … woensdag 27 november en woensdag 11 december 2019

Het papa en mama café krijgt een vervolg. Woensdag 27 november zijn ‘jonge’ ouders uit Hoef en Haag weer van harte welkom in de Keuken van Hoef en Haag.

 

Nieuw Dorp, Nieuwe Buren, Nieuwe Smaken, zaterdag 16 november 2019

Samen met Rejoice Wijn organiseert de Keuken van Hoef en Haag een wijnproeverij voor bewoners van Hagestein, Hoef en Haag, wijnliefhebbers en vrienden. Een mooie kans om behalve nieuwe buren ook nog nieuwe smaken te proeven van wijn uit Alto Andige, een klein wijngebied in Italië / Zuid-Tirol  en hapjes uit de Keuken van Hoef en Haag.

 

Hallo Halloween, donderdag 31 oktober 2019

Wie viert het niet, Halloween? De Keuken van Hoef en Haag wel. En het lijkt heel spannend te worden. Donderdag 31 oktober zijn we het start- en eindpunt van de Halloween Party, georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers uit het dorp. Doe mee, het liefst verkleed en verzamel om 18.45 uur bij De Keuken van Hoef en Haag voor de vossenjacht. Na afloop is er een bloederig heksendrankje for de jonge deelnemers.

halloween, keuken hoef en haag

Aanschuifmaaltijd, nu elke laatste vrijdag van de maand

De keuken van Hoef en Haag gaat door met het aanschuifdiner. Voortaan ben je elke laatste vrijdag van de maand welkom om aan te schuiven voor een 4-gangendiner. We starten tussen 18.30 en 19.00 uur. De prijs is € 25,00 p.p.. Wel even aanmelden want vol = vol. Sms of app je naam en aantal personen naar Karin, 06 25076301, o.v.v. 27 september. Bellen mag natuurlijk ook.

 

Vrijdag 27 september 2019

Vrijdag 27 september ben je van harte welkom bij ons aanschuifdiner. We bereiden een culinair 4-gangendiner met oogst uit onze moestuinen. Het diner start tussen 18.30 uur en 19.00 uur. Prijs: € 25 p.p.  Er is plaats voor max 30 personen. Vol is vol. Laat je ons even weten of je aanwezig bent? Sms of app je naam en aantal personen naar Karin , 06 25076301, o.v.v. 27 september. Bellen mag natuurlijk ook.

Natuurlijk kun je ons ook volgen op facebook.