Activiteiten

De Keuken van Hoef en Haag ligt in het dorpshart van Hoef en Haag. Samen met bewoners en bezoekers vanHoef en haag zoeken we naar boeiende activiteiten om dit dorpshart nog meer leven te geven.

Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze activiteiten.

Paardenmarktsentiment … woensdag 7 oktober

Geen paardenmarkt, geen kermis dit jaar in Vianen. Maar de traditionele erwtensoep gaat door.
De Keuken van Hoef en Haag maakt een heerlijke erwtensoep voor je. Kijk voor meer informatie bij het weekmenu.

Erwtensoep | Deen Supermarkten

Pubquiz … vrijdag 2 oktober

Met teams van 2 of 4 personen.
Aanvang 19.30 uur.
Volgeboekt.

 

Fietstocht door de streek … zaterdag 26 september

Op 26 september, burendag, organiseren we een fietstocht door de prachtige omgeving van Hoef en Haag. We starten om 10.30 uur met koffie en een brownie.  vervolgens fietsen we, onder begeleiding, zo’n 30 km door de prachtige om geding ban Hoef en Haag. We sluiten af met een heerlijke lunch met streekproducten en specialiteiten van de keuken van Hoef en Haag. Sms of app je naam en aantal personen naar Karin, 06 25076301.

Jazzy avond, live muziek met Sas … zaterdag 26 september

Er zijn nog meer activiteiten op deze burendag. Zangeres Sas Bauma zingt live in De Keuken van Hoef en Haag liedjes van o.a. Norah Jones, Caro Emerald, Amy Winehouse en nog veel meer. Super gezellig in combinatie met een lekker biertje of een goed glas wijn. Van 16.30 tot 18.30 uur. Sluit af met een heerlijke dagschotel en italiaans dessert. Reserveer vandaag nog. Sms of app je naam en aantal personen naar Karin, 06 25076301.

Schuif aan bij het aanschuifdiner … vrijdag 27 maart (gestopt)

Natuurlijk gaan we door met de aanschuifmaaltijden. Aan de grote tafel, ofliever een tafeltje apart? het kan allemaal. Meld je aan en eet gezellig mee. We presenteren een 4-gangen-menu. We starten tussen 18.30 en 19.00 uur. De prijs is € 25,00 p.p.. Wel even aanmelden want vol = vol. Sms of app je naam en aantal personen naar Karin, 06 25076301, o.v.v. 27 maartr. Bellen mag natuurlijk ook.

 

Kaartavond … vrijdag 6 maart

Leer je dorpsgenoten kennen door het kaartspel. Hou je van klaverjassen? Dan wil je dit niet missen. Of speel je liever canasta? Dat kan ook.Inloop vanaf 19.30 uur. Het spel start om 20.00 uur. Aanmelden kan bij spelletjesavond@femke-organiseert.nl.

Afbeeldingsresultaat voor klaverjassen

 

Nieuwjaarsreceptie .. donderdag 9 januari 2020

Wat is er leuker dan samen met je dorpsgenoten te klinken op het nieuwe jaar? Dat gaan we doen op donderdag 9 januari. Reserveer de datum alvast in je agenda. Aanvang 18.30 uur.

 

Afbeeldingsresultaat voor toosten op het nieuwe jaar

We nemen ook even een winterstop

Van 25 december tot en met 1 januari 2020 gaan we er even tussen uit. Donderdag 2 januari zijn jullie weer van harte welkom voor een kopje koffie, de eigengebakken taart of een heerlijke lunch.

Afbeeldingsresultaat voor winterbreak

 

Kerstdiner … vrijdag 20 december 2019

Uit eten rond Kerst? Dat kan ook in de Keuken van Hoef en Haag. Op vrijdag 20 december verzorgen we een vijf-gangen-kerstdiner. Aanvang 18.30 uur. De eerste reserveringen zijn al binnen. Wacht dus niet te lang met aanmelden. De prijs? € 35,00 p.p.

Gerelateerde afbeelding

Oh, kom er eens kijken … zaterdag 30 november 2019

Zaterdag 30 november lijkt een mooie dag te worden voor de jonge bewoners van Hoef en Haag. Sinterklaas heeft laten weten ook op bezoek te komen bij De keuken van Hoef en Haag. We verwachten hem om 11.00 uur.  De schoentjes staan al klaar.