Activiteiten

De Keuken van Hoef en Haag ligt in het dorpshart van Hoef en Haag.
Dat is mooi, want wij willen graag het hart van Hoef en Haag worden en een gezellige ontmoetingsplek zijn voor dit nieuwe dorp en haar bewoners.
Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze activiteiten.

Oh, kom er eens kijken … zaterdag 30 november 2019

Zaterdag 30 november lijkt een mooie dag te worden voor de jonge bewoners van Hoef en Haag. Meer informatie volgt.

 

Nieuw Dorp, Nieuwe Buren, Nieuwe Smaken, zaterdag 16 november 2019

Samen met Rejoice Wijn organiseert de Keuken van Hoef en Haag een wijnproeverij voor bewoners van Hagestein, Hoef en Haag, wijnliefhebbers en vrienden. Een mooie kans om behalve nieuwe buren ook nog nieuwe smaken te proeven van wijn uit Alto Andige, een klein wijngebied in Italië / Zuid-Tirol  en hapjes uit de Keuken van Hoef en Haag.

 

Hallo Halloween, donderdag 31 oktober 2019

Wie viert het niet, Halloween? De Keuken van Hoef en Haag wel. En het lijkt heel spannend te worden. Donderdag 31 oktober zijn we het start- en eindpunt van de Halloween Party, georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers uit het dorp. Doe mee, het liefst verkleed en verzamel om 18.45 uur bij De Keuken van Hoef en Haag voor de vossenjacht. Na afloop is er een bloederig heksendrankje for de jonge deelnemers.

halloween, keuken hoef en haag

Aanschuifmaaltijd, nu elke laatste vrijdag van de maand

De keuken van Hoef en Haag gaat door met het aanschuifdiner. Voortaan ben je elke laatste vrijdag van de maand welkom om aan te schuiven voor een 4-gangendiner. We starten tussen 18.30 en 19.00 uur. De prijs is € 25,00 p.p.. Wel even aanmelden want vol = vol. Sms of app je naam en aantal personen naar Karin, 06 25076301, o.v.v. 27 september. Bellen mag natuurlijk ook.

 

Vrijdag 27 september 2019

Vrijdag 27 september ben je van harte welkom bij ons aanschuifdiner. We bereiden een culinair 4-gangendiner met oogst uit onze moestuinen. Het diner start tussen 18.30 uur en 19.00 uur. Prijs: € 25 p.p.  Er is plaats voor max 30 personen. Vol is vol. Laat je ons even weten of je aanwezig bent? Sms of app je naam en aantal personen naar Karin , 06 25076301, o.v.v. 27 september. Bellen mag natuurlijk ook.

Natuurlijk kun je ons ook volgen op facebook.