Wijnproeverij het proeven waard

Op zaterdag 16 november ontvingen we Pieter van den Burg van Rejoice Wijnen in de Keuken van Hoef en Haag. Op plezierige en boeiende wijze nam hij de gasten mee in de diverse smaken van de wijnen uit Alto Adige, een klein wijngebied in Zuid Tirol (Italië). Karin serveerde gevarieerde kaasplankjes bij de wijnen. Met recht een geslaagd evenement.

Wil je meer foto’s zien? Ga hier naar de website van het Kontakt.

pieter van den Burg van Rejoice wijnen in de keuken van Hoef en Haag

Aanschuifdiner een succes

Het is al weer even geleden, maar vrijdag 27 september j.l. vond het eerste aanschuifdiner plaats in de Keuken van Hoef en Haag. En het was gezellig. Maar liefs 18 personen hadden zich aangemeld. Het viergangenmenu startte met een amuse met gerookte zalm of, voor de vegetariërs,  peer met blauwe kaas uit de oven. Verder kon men genieten van een heerlijke soep, auberginetaart met geitenkaas of boeuf bourguignon, een heerlijke salade en als dessert een overheerlijke merenguerol. Karin en Lydia waren de gastvrouwen op deze avond.

aanschuifdiner, de keuken vanHoef en haag

Even een keer niet koken? Een experiment

Donderdag 1 augustus en vrijdag 2 augustus  koken we in de Keuken van Hoef en Haag voor jou. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur is er verse zalmquiche af te halen bij ons restaurant. Voor  € 7,50 per persoon. Wel zelf voor de bijgerechten zorgen.

Vind je het gezelliger om bij ons te eten? Dat kan ook. We serveren een zalmquiche met salade voor € 12,50.

Wel graag reserveren. Dat kan tot 14.00 uur.
Bel of app naar 06 25076301